......

Företag

Juridisk hjälp till ett rimligt pris!

Har du startat ett företag utan att ha koll på de juridiska och ekonomiska delarna?

Vi på Juristakuten har arbetat aktivt med juridik och affärsekonomi i över 20 år och vårt mål har alltid varit att erbjuda högkvalitativ hjälp till ett rimligt pris. Vi har bland annat drivit och vunnit mål i Högsta domstolen (NJA 2006 s. 120). Vi erbjuder skräddarsydda paket till dig som behöver olika sorters rådgivning eller hjälp. Vi ger expertis i enskilda fall men kan även leda processer i domstol, eller ge hjälp till ett lägre pris om du har ett företag som behöver kontinuerlig rådgivning utan att behöva anställa en jurist. Det finns även fasta priser till dig som privatperson eller för dig med ett litet företag! Vid enklare ärenden erbjuder vi gratis rådgivning till dig i knipa. Ring oss på 076-945 62 22 så ser vi till att hjälpa dig!

Överklaga myndighetens beslut

Om du tycker att kommunen/ försäkringskassan har gjort ett misstag i ditt biståndsärende, behöver du inte ge upp. Du har rätt att överklaga beslutet, men det kan vara svårt att göra det på egen hand. Därför finns vi här för att hjälpa dig.

Vi vet hur frustrerande och orättvist det kan kännas när man inte får det stöd man behöver. Vi vet också hur krångligt och tidskrävande det kan vara att överklaga myndighetsbeslut. Det kräver juridisk kunskap och erfarenhet som du kanske inte har. Men vi har det.

Oavsett om du har problem med Försäkringskassan eller någon annan myndighet, kan du kontakta oss för att få juridisk rådgivning. Vi kan hjälpa dig med frågor om sjukersättning, aktivitetsersättning och ekonomiskt bistånd. Vi kan också hjälpa dig att skriva din överklagan och föra din talan i domstol. Juristakuten är din partner i kampen för rättvisa. Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Överklaga myndighetens beslut
Logo Mäklarjouren
Logo Arkitekt hjälpen
Logo Partnerinwest
Logo Rättdirekt
Logo Multikulti
Logo Zerohedge
Logo Plotter
Logo Newvision